our teachers

Samuel Chan

Samuel Chan hoeft geen introductie meer. Samen met zijn crew Avant Garde Collective behaalde hij o.m. een finaleplaats in Belgium’s Got Talent! De geknipte persoon dus voor de choreolessen op maandag!

Morris Vandaele

Morris Vandaele (Style Invaders) is een ervaren docent Breakdance uit Gent. Op zijn palmares staan reeds tientallen trofeeën die hij de afgelopen jaren doorheen Europa verzamelde met zijn crew en individueel.

Robbe De Mets

Robbe De Mets (Style Invaders) is een ervaren docent Breakdance uit Gent. Op zijn palmares staan reeds tientallen trofeeën die hij de afgelopen jaren doorheen Europa verzamelde met zijn crew en individueel. Voor Robbe zijn controle, doorzetting en foundation cruciale kenmerken van een goede BBoy!

Tonia Meeus

Tonia’s opleiding bestond oorspronkelijk uit ashtanga en jivamukti yoga. Zij woonde 5 jaar in de USA en vervolmaakte zich daar tot experte in vinyasa yoga, een evenwichtige mix van diverse yogastijlen die ook wel ‘moving meditation’ wordt genoemd. Zij volgde masterclasses poweryoga, restorative yoga en lotus flow o.m. in de gerenommeerde Church Of Yoga in New Orleans en gaf les in de bekende yogastudio Yoga Bliss in Baton Rouge.

Stephanie Castelein

Stephanie Castelein, lokaal danstalent uit Temse! Stephanie is gediplomeerd lesgever aan de Vlaamse Trainersschool en heeft reeds jaren ervaring met lesgeven en het leiden van een Choreoteam.

Emily Vanhove

Emily is nog vrij nieuw in het team en geeft les aan onze kleuters en clippers. Emily is danser bij een wedstrijdteam en ervaren lesgeefster.

Elyne Andries

Elyne is nog vrij nieuw in het team en geeft les aan onze kleuters en clippers. Elyne is danser bij een wedstrijdteam en ervaren lesgeefster.

Joffrey Anané

Joffrey Anané, geeft les bij Upstream sinds het begin! Topdanstalent en topdocent! Joffrey won belangrijke battles in binnen- en buitenland.